Over mij

Ik groeide op in een muzikaal gezin, en volgde opleidingen aan de muziekconservatoria van Brussel en Roeselaere, waar Ik stemvorming, zang, dictie, muziekgeschiedenis en cello volgde. Ik volgde muziektherapie op antroposofische basis te Driebergen in Nederland, en verruimde mijn pedagogische aanpak verder door me te bekwamen in empathietrainingen.

TweeŽntwintig jaar lang gaf ik muziek en esthetica in het secundair onderwijs. Mijn healingwerk werd verder onder meer ook beÔnvloed door de fascinatie voor de heilige geometrie, de graancirkels, de opleiding "Signature Sound Therapy" in Amerika (bij Sh. Edwards), de opleiding in The Flower of Life van Drunvalo (bij M. Eeraerts), Reconnectie en Reconnective healing (bij Eric Pearl) en mijn affiniteit met het werk van Janosh, Keylontische wetenschap, Atlas behandeling & Breuss massage.

Over mijn werk

Ik geef reeds meer dan 20 jaar healingen, regressies en workshops in BelgiŽ en Glastonbury (GB), en geef regelmatig lezingen over mijn ervaringen met dit werk.

In de loop van al die jaren ontwikkelde ik mijn eigen soundhealingmethode, gebaseerd op het in harmonie brengen van licht, klank, kleur en geometrie in het lichaam, om op die manier het fysieke, emotionele, mentale, energetische en spirituele lichaam terug in balans te brengen. Bovendien ontwikkelde ik zelf de methode DNA-Resources, waarbij ik tijdens een individuele behandeling de DNA-strengen heractiveer, door ze opnieuw aan te koppelen aan de multidimensionale werelden.

In mijn workshops werk ik met klankschalen en mijn stem, de Merkaba, meditaties en visualisaties, en leer ik mijn cursisten zichzelf te healen. De basis voor alle bewustwording blijft voor mij het voelen en zuiveren van de chakra’s, het inzicht in de zich herhalende patronen en de verwerking van onderliggende emoties.

Op dit moment geef ik workshops rond ‘de creatie van de eigen werkelijkheid’ aan de hand van meditaties op hologrammen van Janosh. Hier ligt de nadruk op het inzicht in de eigen valkuilen van het leven: wat verhindert ons om die eigen werkelijkheid te creŽren? Waarom trekken we steeds dezelfde mensen en situaties aan?

Voor meer inlichtingen over de soundhealingen, regressies, DNA-Resources, en de verschillende workshops: Comm.V . GaŽlle, Buizegemlei 83, 2650 Edegem of op het telefoonnummer (+32) 03 454 04 96